Megrendelési tudnivalók

Alábbi kiadaványainkat közvetlenül tőlünk, a SzépKönyvek Kiadótól is megvásárolhatja. Könyveink árából legalább 30%-os kedvezményt biztosítunk a vásárlás teljes összegére!

Szállítási módként jelenleg az utánvétes házhozszállítást és személyes átvételt választhatja. Az oldal alján található űrlap kitöltésével rendelheti meg könyveinket.

  • Utánvét választása esetén csomagját 3 munkanapon belül postázzuk.
  • Személyes átvétel választása esetén a megrendelést követő munkanaptól kezdve átveheti megrendelését a SzépKönyvek Kiadó átvételi pontján: 1048 Budapest, Galopp u. 3., 1/1. (Megközelítés: a Galopp utcáról a Jótékonysági Boltnál forduljon jobbra a kis utcába. Keresse az utcáról nyíló irodabejáratot a Galopp u. 3. és 5. szám között!)

 

 

Illés György: Az orosz titok

Illés György: Az orosz titok

Testközelből élte át az 1991-es moszkvai puccsot. Bejárta Csernobilt egy Geiger-Müller számlálóval, nyomozott Raoul Wallenberg és Petőfi Sándor után. Szemtanúja volt a nagy kommunista birodalom széthullásának.

Illés György író, irodalomtörténész 1988 és 1993 között kulturális diplomata volt Moszkvában. Keresztül-kasul utazta a Szovjetuniót, majd annak utódállamait. Ezekből az élményekből, korabeli feljegyzéseiből, naplójából meríti legújabb könyvének történeteit.

Méret: 140x200 mm
Oldalszám: 300
Kötészet: kartonált
ISBN: 978-615-00-3477-5

2990 Ft HELYETT nálunk mindössze 1990 Ft!

 

 

 

Megrendelés

Az alábbi űrlapon tudja megrendelni könyveinket. Kérjük, pontos adatokat adjon meg, mert ez alapján számlázzuk és postázzuk a csomagot.

Kérjük, adja meg a teljes nevét!
Kérjük, adja meg a számlázási címet!
Kérjük adja meg a postázási címet!
Itt választhat szállítási módot.